Blog- Archív

Tutorial

Tutorial
Pimp your Skirt

Horgolós szótár- rövidítések

Törzsvendégek/ Stammgäste

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.
Montag, September 06, 2010

Táska ajándékba

Amy Butler után egy táska...


Pár napja vagy hete nem is tudom már, az interneten bukkantam rá Amy Butler blogjára. Valahogy soha nem tetszettek az sk varrott táskák, viszont ez a típus megtetszett nagyon. Rögtön el is kezdtem gondolkozni, hogy hogyan lehetne megvarrni, nem igazán tünt bonyolultnak. Mivel az én kezem izzadós ezért kizárt egy ilyen táska magamnak, viszont a téma annyira foglalkoztatott, hogy mindenképp meg szerettem volna varrni.Így jött az ötlet, hogy a hétvégén találkozunk Beatéval (elözö bejegyzésben írtam róla), amikor is szerettünk volna neki köszönetképpen valamit ajándékozni. Hetek óta töröm a fejem és bújom a netet, német és magyar fórumokat, hogy mit is lehetne, illene, ki mit ajándékozott a bábájának? Legtöbbször snasszos ajándékok voltak csak, így sokkal elöbbre nem voltam. Férjem szerint legyen mindenképpen egyedi, valami saját kezü. Ok, eddig okés, de mégis mi? Így jött az ötlet a táskára, gondoltam, ha másra nem is, legalább csomagolásnak megfelel :)


Az anyag ikeából van, a barnát a kisebbik fiam oviszsákjához vettem (amit még mindig nem varrtam meg, holott egy hete van már ovi...) a színes csíkos vidámsága pedig egyszerüen magával ragadott. Mérete a táskának akkora, hogy egy A4-es méretü akta, könyv stb. belefér 31 cm x 44 cm. Mivel nem volt itthon táskákhoz használatos merevítös vliesofixem, ezért a barna anyaghoz egyszerü vliest varrtam (vatelin), hogy legyen egy kis tartása. A táska kétoldalas és a mélysége pedig 8 cm.Bele pedig került még egy üveg szilvalekvár, egy könyv: Die Paprikantin- Ungarn für Anfänger  és egy "Üzenet a gólyától" azaz fényképes lap a 3 napos Nalaniról a születési adataival valamint kis családunkat is lerajzoltam pálcikafiguraként :) Szóval valódi sk ajándék lett belöle. 

Remélem tetszett is Beaténak. Kicsit hülyén éreztem magam, amikor átadtuk, mert pont elöttünk adtak át neki egy kosarat mindenféle teákkal, Weleda masszázsolajal, stb. és úgy éreztem, hogy a mi sk ajándékaink eltörpülnek a nyilvánvalóan "gazdag" kosár mellett.
Férjem viszont igyekezett megnyugtatni, hogy persze valamikor megemlíthette Beate a nöcinek, hogy szereti XY teát, nöci elment felvásárolta a fél boltot X pénzért, de ilyen táskája tuti, hogy senkinek nincs és ilyen lekvárja sem......... szerinte örült is neki, mondjuk az igaz, hogy nem gyözött csodálkozni Beate, hogy ezt tényleg mind én csináltam? Na jó, a könyvet azt nem én....... :)

0 megjegyzés/ Kommentare :

Haftungsausschluss

A linkekre mutató oldalak tartalmáért kizárólag az adott oldal tulajdonosa/ szerkesztöje felelös. Ezennel nyomatékosan elkülönülök az ezen a blogon a linkekre mutató oldalak tartalmától valamint az oldalakon található esetleges további linkekre mutató internetoldalak tartalmától is. Továbbiakban szeretném még megjegyezni, hogy az ezen a blogon található szövegek és képek, hacsak masként nincs megjelölve, az én tulajdonomat képezik, ezáltal szerzöi joggal védettek. Ebböl kifolyólag ezeket nem szabad az én nyomatékos belegyezésem nélkül (részlegesen sem) másolni vagy más célokra felhasználni.

Für die Inhalte der verlinkten Seiten sind ausschließlich die jeweiligen Inhaber/Betreiber verantwortlich. Ich distanziere mich hiermit ausdrücklich von den Inhalten sämtlicher in diesem Blog verlinkten Webseiten, sowie den dort zu findenden weiterführenden Links und mache mir die jeweiligen Inhalte nicht zu eigen. Ferner möchte ich anmerken, dass alle Texte und Fotos, sofern nicht anders gekennzeichnet, mein Eigentum sind und somit urheberrechtlich geschützt. Folglich dürfen sie nicht ohne meine ausdrückliche Erlaubnis (auch nicht teilweise) kopiert oder weiter verwendet werden.

About Me

Mein Foto
Hena
NRW, Germany
37 év. Három fiúcska egy lányka és egy férj. Kötötük, varrógép. Fözökanál, könyvek. 37 Jahre, drei Buben und ein Mädel, ein Mann. Stricknadeln, Nähmaschine. Kochlöffel, Bücher.
Mein Profil vollständig anzeigen
A férjem kedvéért németül is.
Meinem Mann zuliebe, auch auf Deutsch.

a hét fotója/ Bild der Woche

a hét fotója/ Bild der Woche

Ezt olvasom épp/ das lese ich

Ezt olvasom épp/ das lese ich

Látogatók/ Besucher

Kötött, horgolt/ Gestrickt, gehäkelt

Summe

Top 10