Blog- Archív

Tutorial

Tutorial
Pimp your Skirt

Horgolós szótár- rövidítések

Törzsvendégek/ Stammgäste

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.
Dienstag, September 07, 2010

Az elsö kendö...

... még nincs kész, de elkezdtem! Már tavaly is szerettem volna kötni egy háromszög alakú vállkendöt, de sosem mertem belekezdeni, meg mindig jött valami más, fontosabb. Igazából most sem ideális, számolgatós, nagyon odafigyelös dolgot kötni, de muszáj volt kipróbálnom!!! Harmadik nekifutásra sikerült belejönnöm, ugyanis a minta csak szövegként volt megadva az újságban és szerintem el van írva. Sehogy sem jött ki a minta, így utánakerestem az interneten és az eredetinél van megadva rajz is, ami alapján már egyszerü volt. Itt tart a mü: 


A fonal valami gyönyörü 50% kasmír 50% selyem a színe picit sötétebb, mint ahogy a azt kép visszaadja, nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz a kész kendö.
Csomagot is hozott ám  a postás:


Természetesen fonalak vannak benne :) Találtam egy shop-ot, ahol Rowan merinófonalak egész jó áron kaphatóak. A rózsaszínböl Nalaninak készülök nadrágot kötni kardigánnal, amihez a szürke és a barna fonalakat is szeretném felhasználni. A zöd színére kíváncsi voltam. Igazság szerint nem vagyok egy "zöld-szín-típus", de van egy gyönyörü rozsdapirosas színü Lana Grossa Lord fonalam, amiböl maaaajd egy kardigán lesz és ahhoz keresek zöld fonalat egy sálhoz ill. kendöhöz......... meg idöt, hogy megkössem mindezt :)
Mert, mint ahogy azt az alsó kép is mutatja, nincs lazsálás újabb projektek a fejben :)


0 megjegyzés/ Kommentare :

Haftungsausschluss

A linkekre mutató oldalak tartalmáért kizárólag az adott oldal tulajdonosa/ szerkesztöje felelös. Ezennel nyomatékosan elkülönülök az ezen a blogon a linkekre mutató oldalak tartalmától valamint az oldalakon található esetleges további linkekre mutató internetoldalak tartalmától is. Továbbiakban szeretném még megjegyezni, hogy az ezen a blogon található szövegek és képek, hacsak masként nincs megjelölve, az én tulajdonomat képezik, ezáltal szerzöi joggal védettek. Ebböl kifolyólag ezeket nem szabad az én nyomatékos belegyezésem nélkül (részlegesen sem) másolni vagy más célokra felhasználni.

Für die Inhalte der verlinkten Seiten sind ausschließlich die jeweiligen Inhaber/Betreiber verantwortlich. Ich distanziere mich hiermit ausdrücklich von den Inhalten sämtlicher in diesem Blog verlinkten Webseiten, sowie den dort zu findenden weiterführenden Links und mache mir die jeweiligen Inhalte nicht zu eigen. Ferner möchte ich anmerken, dass alle Texte und Fotos, sofern nicht anders gekennzeichnet, mein Eigentum sind und somit urheberrechtlich geschützt. Folglich dürfen sie nicht ohne meine ausdrückliche Erlaubnis (auch nicht teilweise) kopiert oder weiter verwendet werden.

About Me

Mein Foto
Hena
NRW, Germany
37 év. Három fiúcska egy lányka és egy férj. Kötötük, varrógép. Fözökanál, könyvek. 37 Jahre, drei Buben und ein Mädel, ein Mann. Stricknadeln, Nähmaschine. Kochlöffel, Bücher.
Mein Profil vollständig anzeigen
A férjem kedvéért németül is.
Meinem Mann zuliebe, auch auf Deutsch.

a hét fotója/ Bild der Woche

a hét fotója/ Bild der Woche

Ezt olvasom épp/ das lese ich

Ezt olvasom épp/ das lese ich

Látogatók/ Besucher

Kötött, horgolt/ Gestrickt, gehäkelt

Summe

Top 10