Blog- Archív

Tutorial

Tutorial
Pimp your Skirt

Horgolós szótár- rövidítések

Törzsvendégek/ Stammgäste

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.
Freitag, September 24, 2010

Egyre újabb és újabb kellékek


Rengeteg az ötlet a fejemben és ehhez kellenek új anyagok :) Meg egy kicsit telhetetlen is vagyok azt hiszem...


Szóval a képen az új szerzemények láthatóak. Didymos kendödarabok, csörgö, labdacsok, tükészlet, színes fagyöngyök és persze egy új fonal.


A fonal érdemel egy külön képet, olyan gyönyörü. Sajnos a fotó nem adja vissza igazán a mély, telt színeit: pink, narancs, barna és rózsaszín. Színátmenetes extrafinom merino lace fonal, alig várom, hogy elkezdhessem kötni, de elöbb be szeretném fejezni a "kötök magamnak valamit"- projektemet :)


Kicsit izgultam, hogy a színvilága nagyon hasonló lesz a múlt héten vásárolt fonalamhoz, de ha egymás mellé teszem, akkor azért látható a különbség, habár a valóságban a lilás fonal is sokkal sötétebb, teltebb színü.
Most már csak idö kellene, hogy mindezt a szépséget fel tudjam dolgozni...

0 megjegyzés/ Kommentare :

Haftungsausschluss

A linkekre mutató oldalak tartalmáért kizárólag az adott oldal tulajdonosa/ szerkesztöje felelös. Ezennel nyomatékosan elkülönülök az ezen a blogon a linkekre mutató oldalak tartalmától valamint az oldalakon található esetleges további linkekre mutató internetoldalak tartalmától is. Továbbiakban szeretném még megjegyezni, hogy az ezen a blogon található szövegek és képek, hacsak masként nincs megjelölve, az én tulajdonomat képezik, ezáltal szerzöi joggal védettek. Ebböl kifolyólag ezeket nem szabad az én nyomatékos belegyezésem nélkül (részlegesen sem) másolni vagy más célokra felhasználni.

Für die Inhalte der verlinkten Seiten sind ausschließlich die jeweiligen Inhaber/Betreiber verantwortlich. Ich distanziere mich hiermit ausdrücklich von den Inhalten sämtlicher in diesem Blog verlinkten Webseiten, sowie den dort zu findenden weiterführenden Links und mache mir die jeweiligen Inhalte nicht zu eigen. Ferner möchte ich anmerken, dass alle Texte und Fotos, sofern nicht anders gekennzeichnet, mein Eigentum sind und somit urheberrechtlich geschützt. Folglich dürfen sie nicht ohne meine ausdrückliche Erlaubnis (auch nicht teilweise) kopiert oder weiter verwendet werden.

About Me

Mein Foto
Hena
NRW, Germany
37 év. Három fiúcska egy lányka és egy férj. Kötötük, varrógép. Fözökanál, könyvek. 37 Jahre, drei Buben und ein Mädel, ein Mann. Stricknadeln, Nähmaschine. Kochlöffel, Bücher.
Mein Profil vollständig anzeigen
A férjem kedvéért németül is.
Meinem Mann zuliebe, auch auf Deutsch.

a hét fotója/ Bild der Woche

a hét fotója/ Bild der Woche

Ezt olvasom épp/ das lese ich

Ezt olvasom épp/ das lese ich

Látogatók/ Besucher

Kötött, horgolt/ Gestrickt, gehäkelt

Summe

Top 10