Blog- Archív

Tutorial

Tutorial
Pimp your Skirt

Horgolós szótár- rövidítések

Törzsvendégek/ Stammgäste

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.
Montag, September 27, 2010

Hogyan varázsoljunk fiú(sabb színü) ruhácskából lányosat?

A megoldás: aplikációval! 
Miután a két fiacskám után született a lánykám, így a kezdö 50/56-os javarészt unisex színü ruhácskák után biza a következö 62-es méretü ruhák majdem teljes egészében fiúsak. A színük nem is zavarna, hiszen barnában, drappban meg világoskékben is lehet egy kislány, viszont a markolók, helikopterek és egyéb izgalmas jármüvek látványa édes, pici lánykámon már annál inkább :)

Tehát a képlet egyszerü: végy egy body-t, ami lehetöleg átlapolós fazonú mondjuk világoskék színben :) hozzá egy motívumot és egy varrógépet rózsaszín cérnával, az eredménye pedig egy lányos body lesz, íme:Voltaképpen jó ez a felállás így, hogy két fiú után jött a lány, lányos ruhákból fiúsat csinálni több fantáziát igényelne :)

4 megjegyzés/ Kommentare :

Tündérlátta hat gesagt…

Nagyon klassz lett! És még a foltok is eltűnnek az aplikáció alatt.-)

Mankanyu hat gesagt…

Henna, nagyon szuper! Bevállalsz olyan 400-500 fiús ruha átalakítását? :)

Hena hat gesagt…

Jé Kata való igaz, foltokra is csodaszer :)

400-500 fiúruha????? Atyaég :)

Brigi hat gesagt…

Hena, én Luca 10-18hós korában meg voltam győződve, h a második babám majd kisfiú lesz, így amin egy ici-pici folt volt, rögötn befestettem zöldre, petrolra, barnára, sötétkékre, feketére (:O).
Tudod, h Róza érkezik, és izzig vérig nőci, így érzem, és a képeken is ez látszik, most ragasszak azokra a pizsikre vmi szivecskét? :D

Egyébként imádom a képeidet, olyan gusztusosak, h a kajába beleharapnék, a kötős, varrós dolgaidat meg szépen ellopnám :D

Haftungsausschluss

A linkekre mutató oldalak tartalmáért kizárólag az adott oldal tulajdonosa/ szerkesztöje felelös. Ezennel nyomatékosan elkülönülök az ezen a blogon a linkekre mutató oldalak tartalmától valamint az oldalakon található esetleges további linkekre mutató internetoldalak tartalmától is. Továbbiakban szeretném még megjegyezni, hogy az ezen a blogon található szövegek és képek, hacsak masként nincs megjelölve, az én tulajdonomat képezik, ezáltal szerzöi joggal védettek. Ebböl kifolyólag ezeket nem szabad az én nyomatékos belegyezésem nélkül (részlegesen sem) másolni vagy más célokra felhasználni.

Für die Inhalte der verlinkten Seiten sind ausschließlich die jeweiligen Inhaber/Betreiber verantwortlich. Ich distanziere mich hiermit ausdrücklich von den Inhalten sämtlicher in diesem Blog verlinkten Webseiten, sowie den dort zu findenden weiterführenden Links und mache mir die jeweiligen Inhalte nicht zu eigen. Ferner möchte ich anmerken, dass alle Texte und Fotos, sofern nicht anders gekennzeichnet, mein Eigentum sind und somit urheberrechtlich geschützt. Folglich dürfen sie nicht ohne meine ausdrückliche Erlaubnis (auch nicht teilweise) kopiert oder weiter verwendet werden.

About Me

Mein Foto
Hena
NRW, Germany
37 év. Három fiúcska egy lányka és egy férj. Kötötük, varrógép. Fözökanál, könyvek. 37 Jahre, drei Buben und ein Mädel, ein Mann. Stricknadeln, Nähmaschine. Kochlöffel, Bücher.
Mein Profil vollständig anzeigen
A férjem kedvéért németül is.
Meinem Mann zuliebe, auch auf Deutsch.

a hét fotója/ Bild der Woche

a hét fotója/ Bild der Woche

Ezt olvasom épp/ das lese ich

Ezt olvasom épp/ das lese ich

Látogatók/ Besucher

Kötött, horgolt/ Gestrickt, gehäkelt

Summe

Top 10