Blog- Archív

Tutorial

Tutorial
Pimp your Skirt

Horgolós szótár- rövidítések

Törzsvendégek/ Stammgäste

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.
Sonntag, September 19, 2010

Kötök magamnak valamit... (1)

Az egyik posztban említettem, hogy belekezdtem valamibe, ami nem igényel koncentrált odafigyelést. Jöttem jelenteni: haladok a dologgal, íme: 


28 cm-nél járok, nagyon tetszik, hogy nem kell számolgatnom, viszont esténként egyszerüen bealszok, így ma (amúgy is vasárnap van :D nekem is kijár a szieszta) úgy döntöttem, hogy a gyerekek ebéd utáni alvása alatt nem vasalok, hanem kötök, így haladtam ma jócskán, bezzeg este 2-3 sornál nem jutok tovább, remélhetöleg a vasalásba nem fogok belealudni majd este :)

5 megjegyzés/ Kommentare :

Tündérlátta hat gesagt…

Bezzeg én. 2,5 hónapja kötök magamnek egy mellényt és alig haladok. Szintén bealvás:-)

Hena hat gesagt…

Hihi akkor kezet foghatunk :) Azt már csak halakan említem meg, hogy pont 2 éve kezdtem el magamnak kötni szintén egy mellényt. Nagyon lelkes voltam, gyönyörü fonal, aztán megakadtam, a háta a karöltön túl kész, kb 15 centi hiányzik a befeezésig, de nem bírom magam rászánni kibogarászni a mintát, hogy most melyik sor jön....... maaajd :)
Szóval a 2,5 hónapod még egész jó, hozzám képest :)
Tegnap végül az esti vasalás helyett is kötöttem, majdnem kész!!!

pancsa hat gesagt…

Hogy a túróba jut minderre időd? Vagy vmit én bénázok el? Két hónapja varrok magamnak egy táskát. Na jó, már majdnem kész, de mégis!
Egyébként az a gyapjú anyag a múltkori posztból megint mesés. Én is szeretnék ilyen helyeket találni. Hova is kell költözzek? :-)

Hena hat gesagt…

Münsterbe Pancsa!!! Egyre inkább az az érzésem, hogy tökre alter az a város. :)
Voltaképp nekem sincs idöm, éjjel alvás helyett kötök, hacsak bele nem alszok... napközben pedig ha a gyerkök alszanak, akkor tudok varrni. De alig haladok én is, bosszant is nagyon, na de 3 gyerek+ háztartás mellett örülök, hogy ennyire is telik.

Ju hat gesagt…

Fú de szép kötőtűk, ezekkel egy élmény lehet kötni! Én elég régóta nem kötök, még egyetemen tanulás közben kötögettem, de azóta sajnálom rá az időt :(

Haftungsausschluss

A linkekre mutató oldalak tartalmáért kizárólag az adott oldal tulajdonosa/ szerkesztöje felelös. Ezennel nyomatékosan elkülönülök az ezen a blogon a linkekre mutató oldalak tartalmától valamint az oldalakon található esetleges további linkekre mutató internetoldalak tartalmától is. Továbbiakban szeretném még megjegyezni, hogy az ezen a blogon található szövegek és képek, hacsak masként nincs megjelölve, az én tulajdonomat képezik, ezáltal szerzöi joggal védettek. Ebböl kifolyólag ezeket nem szabad az én nyomatékos belegyezésem nélkül (részlegesen sem) másolni vagy más célokra felhasználni.

Für die Inhalte der verlinkten Seiten sind ausschließlich die jeweiligen Inhaber/Betreiber verantwortlich. Ich distanziere mich hiermit ausdrücklich von den Inhalten sämtlicher in diesem Blog verlinkten Webseiten, sowie den dort zu findenden weiterführenden Links und mache mir die jeweiligen Inhalte nicht zu eigen. Ferner möchte ich anmerken, dass alle Texte und Fotos, sofern nicht anders gekennzeichnet, mein Eigentum sind und somit urheberrechtlich geschützt. Folglich dürfen sie nicht ohne meine ausdrückliche Erlaubnis (auch nicht teilweise) kopiert oder weiter verwendet werden.

About Me

Mein Foto
Hena
NRW, Germany
37 év. Három fiúcska egy lányka és egy férj. Kötötük, varrógép. Fözökanál, könyvek. 37 Jahre, drei Buben und ein Mädel, ein Mann. Stricknadeln, Nähmaschine. Kochlöffel, Bücher.
Mein Profil vollständig anzeigen
A férjem kedvéért németül is.
Meinem Mann zuliebe, auch auf Deutsch.

a hét fotója/ Bild der Woche

a hét fotója/ Bild der Woche

Ezt olvasom épp/ das lese ich

Ezt olvasom épp/ das lese ich

Látogatók/ Besucher

Kötött, horgolt/ Gestrickt, gehäkelt

Summe

Top 10