Blog- Archív

Tutorial

Tutorial
Pimp your Skirt

Horgolós szótár- rövidítések

Törzsvendégek/ Stammgäste

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.
Samstag, September 25, 2010

Újra tornazsák oviba/ Turnbeutel für den Kindergarten- die Nächste

Miután az ovi már majdnem egy hónapja elkezdödött, sikerült is elkészítenem a kisebbik fiam tornazsákját :D még idöben....


Tegnap mértem, összeírtam a kellékeket, átgondoltam a varrás sorrendjét (hihi, megírtam a receptet), kiszabtam, és már fel is ébredtek a gyerkök, ennyi volt a szabadidöm... aztán ma délután összeállítottam, készre varrtam.


Formára és színekben Arthur tornazsákjához igazodtam, csak a zsinórt csináltam más megoldással. A fenti képen jól látszik, nem sodrott zsineg az összehúzója/ akasztója, hanem egy 3 cm széles pánt, ami kétoldalt keskeny bújtatón van átfüzve és a vége megcsomózva. (az ötletet a Manduca-SSC hordozó tartózsákjáról vettem)


Így néz ki összehúzva. Mutattam Rubennek mikor elkészültem vele, kérdeztem töle, hogy mi van a képen? Mire ö: "Auto" :) Arthur pedig rögtön kérdezte, hogy hol van az ö zsákja? Ugye neki is van ilyen zsákja?


Belül a zsák bélése ugyanbból az anyagból van, mint Arthur zsákja, csak a ferdepánt lett piros a fehér helyett. Elöször úgy gondoltam, hogy teljesen egyformára varrom, de aztán rájöttem, hogy nem lenne túl szerencsés, hiszen akkor összetéveszteném én is, a gyerekek is, az ovónök és persze a férjem is :) Így picit máshogy csináltam.


Természetesen a címke sem maradhatott le :)

2 megjegyzés/ Kommentare :

Brigi hat gesagt…

Nagyon jó! És Ikeás, ugye? Mármint az anyag.
Marcinak is ilyesmi kellett végül oviszsáknak. Áh, hogy miért élsz te ott és én itt....? :D

Hena hat gesagt…

Hehe, hát ez jó kérdés :D Igen ikeás, mármint a drapp és a répaautós, a belseje-macis az nem.
Végül egyen ovis zsákuk lett?

Haftungsausschluss

A linkekre mutató oldalak tartalmáért kizárólag az adott oldal tulajdonosa/ szerkesztöje felelös. Ezennel nyomatékosan elkülönülök az ezen a blogon a linkekre mutató oldalak tartalmától valamint az oldalakon található esetleges további linkekre mutató internetoldalak tartalmától is. Továbbiakban szeretném még megjegyezni, hogy az ezen a blogon található szövegek és képek, hacsak masként nincs megjelölve, az én tulajdonomat képezik, ezáltal szerzöi joggal védettek. Ebböl kifolyólag ezeket nem szabad az én nyomatékos belegyezésem nélkül (részlegesen sem) másolni vagy más célokra felhasználni.

Für die Inhalte der verlinkten Seiten sind ausschließlich die jeweiligen Inhaber/Betreiber verantwortlich. Ich distanziere mich hiermit ausdrücklich von den Inhalten sämtlicher in diesem Blog verlinkten Webseiten, sowie den dort zu findenden weiterführenden Links und mache mir die jeweiligen Inhalte nicht zu eigen. Ferner möchte ich anmerken, dass alle Texte und Fotos, sofern nicht anders gekennzeichnet, mein Eigentum sind und somit urheberrechtlich geschützt. Folglich dürfen sie nicht ohne meine ausdrückliche Erlaubnis (auch nicht teilweise) kopiert oder weiter verwendet werden.

About Me

Mein Foto
Hena
NRW, Germany
37 év. Három fiúcska egy lányka és egy férj. Kötötük, varrógép. Fözökanál, könyvek. 37 Jahre, drei Buben und ein Mädel, ein Mann. Stricknadeln, Nähmaschine. Kochlöffel, Bücher.
Mein Profil vollständig anzeigen
A férjem kedvéért németül is.
Meinem Mann zuliebe, auch auf Deutsch.

a hét fotója/ Bild der Woche

a hét fotója/ Bild der Woche

Ezt olvasom épp/ das lese ich

Ezt olvasom épp/ das lese ich

Látogatók/ Besucher

Kötött, horgolt/ Gestrickt, gehäkelt

Summe

Top 10