Blog- Archív

Tutorial

Tutorial
Pimp your Skirt

Horgolós szótár- rövidítések

Törzsvendégek/ Stammgäste

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.
Montag, September 06, 2010

Az új Baby elsö kiscipöje

No, ma délelött elkészültem vele ténylegesen. Még jó, mielött kinövi hordja már egy kicsit :) Természetesen rózsaszín, na jó csak részben, van benne lila és fehér is.


A minta a megszokott booties-minta, nem változtattam rajta semmit de el is döntöttem, hogy ideje lesz másfajta kiscipöket is kötni :) Az elsö lábbeli kész lett egy este alatt, azt hiszem két filmet néztem meg, aztán elment  akedvem, sokszor vagyok így, ha egy darab több részböll áll, no meg ugye szünet is volt az oviban, gyerkök a fejemen ugráltak, vagy nyaralgattunk, a lényeg, hogy 2 hettel az elsö lábbeli után nekikezdtem a párjának és bénáztam egy csomót, mint aki nem kötött még kiscipöt, hirtelen nem is tudtam, hogy hogyan is csináltam?


Vissza is kellett bontanom kétszer is. Aztán napok óta várt arra, hogy összevarrjam, ezt tegnap este meg is ejtettem, ma reggel meg rájöttem, hogy kellenek a kötök is, így délelött azt horgoltam még hozzá.
Íme a boldog (???) tulajdonson:


De igenis boldog (kicsit rosszul türte, hogy mellette horgolok és nem sétálgatok vele, de aztán kiengesztelödött :)


Kiscipö (Booties) pici babára

Anyag: pamutfonal, 100% pamut
Minta: saját
Kötötü és horgolótü: 2,5 mm

1 megjegyzés/ Kommentare :

lopede hat gesagt…

A baba gyönyörű!!! Szó se róla a kiscipő is szép, de ez a kislány!!!
puszi
Vera

Haftungsausschluss

A linkekre mutató oldalak tartalmáért kizárólag az adott oldal tulajdonosa/ szerkesztöje felelös. Ezennel nyomatékosan elkülönülök az ezen a blogon a linkekre mutató oldalak tartalmától valamint az oldalakon található esetleges további linkekre mutató internetoldalak tartalmától is. Továbbiakban szeretném még megjegyezni, hogy az ezen a blogon található szövegek és képek, hacsak masként nincs megjelölve, az én tulajdonomat képezik, ezáltal szerzöi joggal védettek. Ebböl kifolyólag ezeket nem szabad az én nyomatékos belegyezésem nélkül (részlegesen sem) másolni vagy más célokra felhasználni.

Für die Inhalte der verlinkten Seiten sind ausschließlich die jeweiligen Inhaber/Betreiber verantwortlich. Ich distanziere mich hiermit ausdrücklich von den Inhalten sämtlicher in diesem Blog verlinkten Webseiten, sowie den dort zu findenden weiterführenden Links und mache mir die jeweiligen Inhalte nicht zu eigen. Ferner möchte ich anmerken, dass alle Texte und Fotos, sofern nicht anders gekennzeichnet, mein Eigentum sind und somit urheberrechtlich geschützt. Folglich dürfen sie nicht ohne meine ausdrückliche Erlaubnis (auch nicht teilweise) kopiert oder weiter verwendet werden.

About Me

Mein Foto
Hena
NRW, Germany
37 év. Három fiúcska egy lányka és egy férj. Kötötük, varrógép. Fözökanál, könyvek. 37 Jahre, drei Buben und ein Mädel, ein Mann. Stricknadeln, Nähmaschine. Kochlöffel, Bücher.
Mein Profil vollständig anzeigen
A férjem kedvéért németül is.
Meinem Mann zuliebe, auch auf Deutsch.

a hét fotója/ Bild der Woche

a hét fotója/ Bild der Woche

Ezt olvasom épp/ das lese ich

Ezt olvasom épp/ das lese ich

Látogatók/ Besucher

Kötött, horgolt/ Gestrickt, gehäkelt

Summe

Top 10