Blog- Archív

Tutorial

Tutorial
Pimp your Skirt

Horgolós szótár- rövidítések

Törzsvendégek/ Stammgäste

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.
Montag, September 13, 2010

Elmentem a fonalboltba.......

... merthogy a fiaim eltüntették a vastag zoknikötötüimböl 2 darabot, szerettem volna venni újat és a kötötükön kívül ezzel jöttem még ki a boltból: 


Nincs még elég fonalam itthon :D
Aztán ahogy mentünk tovább, elmentünk a kedvenc anyagos boltom elött is és a kirakatban megakadt a szemem egy gyapjúanyagon, olyan volt, mint  a lila gyapjúruhámé, csak más színekben. Természetesen be kellett mennem... :D dönteni viszont nem tudtam, de nem jöttem ki üres kézzel:


Gyönyörü, vékony, puha gyapjú, nem nemezelt, hanem fözött gyapjú, az utolsó centiket vittem el és mivel a tulajnö volt bennt és jót dumcsiztunk szinte rámsózta és engedett az árából is, a végén majdnem vettem ugyenebböl az anyagból, csak mályvább, sötétebb rózsaszín színböl is, de aztán csak megálljt parancsoltam magamnak (lassan elmerülök az anyagokban itthon :D), viszont a tulajnö mondta, hogy elrakja nekem...
(a másik gyapjúanyag miatt visszamegyek majd, ott a színben nem voltam biztos).
Ebböl az anyagból természetesen a pici lánykámnak varrok majd valami csajosat :)

0 megjegyzés/ Kommentare :

Haftungsausschluss

A linkekre mutató oldalak tartalmáért kizárólag az adott oldal tulajdonosa/ szerkesztöje felelös. Ezennel nyomatékosan elkülönülök az ezen a blogon a linkekre mutató oldalak tartalmától valamint az oldalakon található esetleges további linkekre mutató internetoldalak tartalmától is. Továbbiakban szeretném még megjegyezni, hogy az ezen a blogon található szövegek és képek, hacsak masként nincs megjelölve, az én tulajdonomat képezik, ezáltal szerzöi joggal védettek. Ebböl kifolyólag ezeket nem szabad az én nyomatékos belegyezésem nélkül (részlegesen sem) másolni vagy más célokra felhasználni.

Für die Inhalte der verlinkten Seiten sind ausschließlich die jeweiligen Inhaber/Betreiber verantwortlich. Ich distanziere mich hiermit ausdrücklich von den Inhalten sämtlicher in diesem Blog verlinkten Webseiten, sowie den dort zu findenden weiterführenden Links und mache mir die jeweiligen Inhalte nicht zu eigen. Ferner möchte ich anmerken, dass alle Texte und Fotos, sofern nicht anders gekennzeichnet, mein Eigentum sind und somit urheberrechtlich geschützt. Folglich dürfen sie nicht ohne meine ausdrückliche Erlaubnis (auch nicht teilweise) kopiert oder weiter verwendet werden.

About Me

Mein Foto
Hena
NRW, Germany
37 év. Három fiúcska egy lányka és egy férj. Kötötük, varrógép. Fözökanál, könyvek. 37 Jahre, drei Buben und ein Mädel, ein Mann. Stricknadeln, Nähmaschine. Kochlöffel, Bücher.
Mein Profil vollständig anzeigen
A férjem kedvéért németül is.
Meinem Mann zuliebe, auch auf Deutsch.

a hét fotója/ Bild der Woche

a hét fotója/ Bild der Woche

Ezt olvasom épp/ das lese ich

Ezt olvasom épp/ das lese ich

Látogatók/ Besucher

Kötött, horgolt/ Gestrickt, gehäkelt

Summe

Top 10