Blog- Archív

Tutorial

Tutorial
Pimp your Skirt

Horgolós szótár- rövidítések

Törzsvendégek/ Stammgäste

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.
Donnerstag, Oktober 14, 2010

Új könyvek

A minap összefutottam a könyvesboltban dolgozó nöcivel és mondta, hogy biztosan elfelejtettem, de egy könyv vár rám a könyvesboltban, amit megtekintésre rendeltem. Ó, kissé pironkodván habogtam,hogy oké, akkor bemegyek. 
Ma reggel ovi után gondoltam megejtem a könyvnézegetést. (szeretem ezt a rendszert itt, hogy rendelhetsz könyvet megtekintésre, és ha nem tetszik, akkor simán visszaküldik, sajna ezzel az a baj, hogy eddig egyetlen egy könyvet küldettem csak vissza, mindig kényszert érzek a megvételre :D)
Tehát bementem a boltba. Szeretem ezt a piciny könyvesboltot, nagyon kedvesek bent az eladók (tulaj pasi és egy alkalmazott nö) lehet velük beszélgetni, mindig van egy jó szavuk és nagyon szeretik a gyerekeket is. 

Nos, a könyv. Még a szülés elött nem sokkal, juli elején rendeltem meg megtekintésre, aztán jól kiment a fejemböl (te jó ég, azóta nem voltam a könyvesboltban???) A címe: Muss mal Pipi (Pisilni kell) Igen, igen, szobatiosztaságról szól, vagyis mégsem :) Kezembe vettem, elhelyezkedtem a fotelben és elkezdtem olvasni. Aztán vigyorogni, majd nevetni a végén pedig hangosan hahotázni. Mondta is a pasi, hogy ha nevetek az jó jel, mire én visszakérdeztem, hogy belenézett a könyvbe? Mondta, hogy nem, erre megmutattam neki, így már ketten hahotáztunk :D
Muss mal Pipi

Nagyon viccesek a rajzok is (holott nem szeretem az ilyen stílusú illusztrációkat) jópofák és a történetek is nagyon élethüek. Mondtam is a pasinak, hogy elképzeltem a férjem arcát, amikor olvassa a könyvet. Mondanom sem kell, megvettem :) Arthur nagy izgalommal vette kézbe, rögtön tudta, hogy mi micsoda, hogy a kisfiú pisil és a fürdökádban is!!!!!! Hú, pont ahogy ö is szokta!!!!!!!! Teljes a siker, summázhatom :)


Mivel a könyvesbolt az egyik gyengém (ennél már csak a fonalbolt rosszabb :D), nem jöhettem ki anélkül, hogy alaposan szét ne nézzek. természetesen találtam magamnak is olvasmányt: Warum Mama eine rosa Handtasche braucht (Miért van anyának egy rózsaszín táskára szüksége), mondanom sem kell, hogy a címe is nyerö :) Belelapoztam, rövid, pár oldalas történetek, az egyik teljesen a családunkra vall és mi több, pink tintával nyomtatva!!!!!!!!! Elhoztam ezt is :)
Warum Mama eine rosa Handtasche braucht: und andere Geheimnisse glücklicher Mütter


(a képek az amazon.de oldaláról kölcsönözve)


Üdv,

2 megjegyzés/ Kommentare :

Brigi hat gesagt…

Nekünk Bili-ügy című könyvünk volt, de az nem volt vicces. :D Mindenesetre hatott!
Ez a rózsaszín könyv viszont kell nekem is!!! Kár, hogy nem beszélek németül. :( No utána nézek, mi ez és hátha rábeszélek egy kiadót. :D

Hena hat gesagt…

Nahát, ki hitte volna! Rögtön te jutottál eszembe, amikor megláttam a pink tintát, még kuncogtam is egy sort rajta. :)

Haftungsausschluss

A linkekre mutató oldalak tartalmáért kizárólag az adott oldal tulajdonosa/ szerkesztöje felelös. Ezennel nyomatékosan elkülönülök az ezen a blogon a linkekre mutató oldalak tartalmától valamint az oldalakon található esetleges további linkekre mutató internetoldalak tartalmától is. Továbbiakban szeretném még megjegyezni, hogy az ezen a blogon található szövegek és képek, hacsak masként nincs megjelölve, az én tulajdonomat képezik, ezáltal szerzöi joggal védettek. Ebböl kifolyólag ezeket nem szabad az én nyomatékos belegyezésem nélkül (részlegesen sem) másolni vagy más célokra felhasználni.

Für die Inhalte der verlinkten Seiten sind ausschließlich die jeweiligen Inhaber/Betreiber verantwortlich. Ich distanziere mich hiermit ausdrücklich von den Inhalten sämtlicher in diesem Blog verlinkten Webseiten, sowie den dort zu findenden weiterführenden Links und mache mir die jeweiligen Inhalte nicht zu eigen. Ferner möchte ich anmerken, dass alle Texte und Fotos, sofern nicht anders gekennzeichnet, mein Eigentum sind und somit urheberrechtlich geschützt. Folglich dürfen sie nicht ohne meine ausdrückliche Erlaubnis (auch nicht teilweise) kopiert oder weiter verwendet werden.

About Me

Mein Foto
Hena
NRW, Germany
37 év. Három fiúcska egy lányka és egy férj. Kötötük, varrógép. Fözökanál, könyvek. 37 Jahre, drei Buben und ein Mädel, ein Mann. Stricknadeln, Nähmaschine. Kochlöffel, Bücher.
Mein Profil vollständig anzeigen
A férjem kedvéért németül is.
Meinem Mann zuliebe, auch auf Deutsch.

a hét fotója/ Bild der Woche

a hét fotója/ Bild der Woche

Ezt olvasom épp/ das lese ich

Ezt olvasom épp/ das lese ich

Látogatók/ Besucher

Kötött, horgolt/ Gestrickt, gehäkelt

Summe

Top 10