Blog- Archív

Tutorial

Tutorial
Pimp your Skirt

Horgolós szótár- rövidítések

Törzsvendégek/ Stammgäste

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.
Dienstag, Oktober 05, 2010

Kötött Troyer 2 évesnek

Ez volt az elsö darabom, amit tizenX év kötéskihagyás után elöször kötöttem. Nem most lett kész, hanem 2 éve, talán picivel több, mint két éve. Nem lett valami szépen összevarrva és annyira nem is lettem elégedett vele, föleg, hogy akkor a nagyobbik fiamnak készítettem és rövid lett. Így aztán egyszer volt rajta csak, aztán meg amúgy is kinötte.


Most az ovikezdéskor pakolászgattam a fiúk szekrényében és újra elökerült ez a darab. Rápróbáltam  a kisebbik fiamra és jó rá, mi több, szerintem kifejezetten jól is áll neki! :D Igaz, az elején és a hátán a passzérészt meghosszabbítottam, így ott van benne egy törés, de míg kinövi, hordható. 
Mint a képen is látszik a kötök különleges figyelmet érdemelnek ki, már mindkét bigyó a végéröl leszakadt, az egyiket vissza tudtam varrni a másik elveszett... ha jól emlékszem van még ebböl a narancssárga fonalamból és horgolok rá egy új kötöt...

Kötött Troyer 2 évesnek


Anyag: Relana 50% pamut, 50% poliészter
Minta: Phildar
Kötötü: 3 és 3,5 mm

0 megjegyzés/ Kommentare :

Haftungsausschluss

A linkekre mutató oldalak tartalmáért kizárólag az adott oldal tulajdonosa/ szerkesztöje felelös. Ezennel nyomatékosan elkülönülök az ezen a blogon a linkekre mutató oldalak tartalmától valamint az oldalakon található esetleges további linkekre mutató internetoldalak tartalmától is. Továbbiakban szeretném még megjegyezni, hogy az ezen a blogon található szövegek és képek, hacsak masként nincs megjelölve, az én tulajdonomat képezik, ezáltal szerzöi joggal védettek. Ebböl kifolyólag ezeket nem szabad az én nyomatékos belegyezésem nélkül (részlegesen sem) másolni vagy más célokra felhasználni.

Für die Inhalte der verlinkten Seiten sind ausschließlich die jeweiligen Inhaber/Betreiber verantwortlich. Ich distanziere mich hiermit ausdrücklich von den Inhalten sämtlicher in diesem Blog verlinkten Webseiten, sowie den dort zu findenden weiterführenden Links und mache mir die jeweiligen Inhalte nicht zu eigen. Ferner möchte ich anmerken, dass alle Texte und Fotos, sofern nicht anders gekennzeichnet, mein Eigentum sind und somit urheberrechtlich geschützt. Folglich dürfen sie nicht ohne meine ausdrückliche Erlaubnis (auch nicht teilweise) kopiert oder weiter verwendet werden.

About Me

Mein Foto
Hena
NRW, Germany
37 év. Három fiúcska egy lányka és egy férj. Kötötük, varrógép. Fözökanál, könyvek. 37 Jahre, drei Buben und ein Mädel, ein Mann. Stricknadeln, Nähmaschine. Kochlöffel, Bücher.
Mein Profil vollständig anzeigen
A férjem kedvéért németül is.
Meinem Mann zuliebe, auch auf Deutsch.

a hét fotója/ Bild der Woche

a hét fotója/ Bild der Woche

Ezt olvasom épp/ das lese ich

Ezt olvasom épp/ das lese ich

Látogatók/ Besucher

Kötött, horgolt/ Gestrickt, gehäkelt

Summe

Top 10