Tutorial

Tutorial
Pimp your Skirt

Horgolós szótár- rövidítések

Törzsvendégek/ Stammgäste

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.
Donnerstag, August 19, 2010

Van az úgy...

... hogy semmihez nincs kedvem de mégis mindenhez lenne... ki érti ezt? Na akkor kifejteném jobban. Napközben vagy éjjel, míg ülök és szoptatok rengeteg dolog fut végig bennem, hogy mit fogok mindjárt csinálni, aztán mire odaérnék, hogy csinálhatnám, mert végre alszik mindenki, akkor meg csak ülök és nézek lyukakat a levegöbe vagy éppen a TV-t nézem inkább, netet meg sem említeném :D

Tudom is, hogy miért van ez: aktuálisan teljesen lefárasztanak a gyerekeim, idegtépöek egyenesen... ja, hogy szünidö van, nincs oviban a nagy. Pedig csak délig van ott, de hihetetlenül jobbak a napjaink ha van ovi. Vagy én nem vagyok képes lefoglalni a gyerekeket?
Igen, valóban ez a gond.
Az idö rossz, folyton esik az esö érs hideg is van, tehát bent vagyunk a házban egész nap. A lányom folyton rajtam vagyis a mellemen lógna (értem is, hiszen csak 6 hetes), mire leraknám a két fiú szétszedi a házat, nem elég nekik a szobájuk szó szerinti szétverése, nem a nappali, fürdö, konyha is kell nekik. Ráadásul mire elaludna a pici, az ordibálasukkal (miután szétverték a házat egymást ütik) újra felverik, ekkor már én is a tehetetlen dühömben ordibálok, minek eredménye három ordító kisgyerek megspékélve egy idegroncs mamival. Voltaképp én sem játszanék magammal, mint anyuka ha gyerek lennék.

Csak tudnám, hogy miért pont a szopiidökre korlátozzák ezt az egész mizériát. Pl. most is, letettem a picit magam mellé a kanapéra és felküldtem a fiúkat a szobájukba, hogy ne ébresszék fel a picit újfent és ahogy hallom szépen játszanak, de míg szoptattam csak ordibáltak és szétszedték a konyhát a nappalival együtt.........

Múlt héten jó idö volt, akkor úton voltunk vagy csak kint minden okés volt, el is kezdtem kötni egy kiscipöt a lánykámnak, fél pár kész is, de vasárnaptól csak esik és fúj és dörög........ állítólag mától jobb lesz, nagyon bízom benne, mert így nem hogy magamra nem jut idö, de a gyerekekre sem tudok effektíve idöt szánni, mert folyton a rombolást rakjuk csak helyre...... még egy hét szünidö....

0 megjegyzés/ Kommentare :

Haftungsausschluss

A linkekre mutató oldalak tartalmáért kizárólag az adott oldal tulajdonosa/ szerkesztöje felelös. Ezennel nyomatékosan elkülönülök az ezen a blogon a linkekre mutató oldalak tartalmától valamint az oldalakon található esetleges további linkekre mutató internetoldalak tartalmától is. Továbbiakban szeretném még megjegyezni, hogy az ezen a blogon található szövegek és képek, hacsak masként nincs megjelölve, az én tulajdonomat képezik, ezáltal szerzöi joggal védettek. Ebböl kifolyólag ezeket nem szabad az én nyomatékos belegyezésem nélkül (részlegesen sem) másolni vagy más célokra felhasználni.

Für die Inhalte der verlinkten Seiten sind ausschließlich die jeweiligen Inhaber/Betreiber verantwortlich. Ich distanziere mich hiermit ausdrücklich von den Inhalten sämtlicher in diesem Blog verlinkten Webseiten, sowie den dort zu findenden weiterführenden Links und mache mir die jeweiligen Inhalte nicht zu eigen. Ferner möchte ich anmerken, dass alle Texte und Fotos, sofern nicht anders gekennzeichnet, mein Eigentum sind und somit urheberrechtlich geschützt. Folglich dürfen sie nicht ohne meine ausdrückliche Erlaubnis (auch nicht teilweise) kopiert oder weiter verwendet werden.

About Me

Mein Foto
Hena
NRW, Germany
37 év. Három fiúcska egy lányka és egy férj. Kötötük, varrógép. Fözökanál, könyvek. 37 Jahre, drei Buben und ein Mädel, ein Mann. Stricknadeln, Nähmaschine. Kochlöffel, Bücher.
Mein Profil vollständig anzeigen
A férjem kedvéért németül is.
Meinem Mann zuliebe, auch auf Deutsch.

a hét fotója/ Bild der Woche

a hét fotója/ Bild der Woche

Ezt olvasom épp/ das lese ich

Ezt olvasom épp/ das lese ich

Látogatók/ Besucher

Kötött, horgolt/ Gestrickt, gehäkelt

Summe

Top 10