Tutorial

Tutorial
Pimp your Skirt

Horgolós szótár- rövidítések

Törzsvendégek/ Stammgäste

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.
Dienstag, August 24, 2010

Függöny a konyhában

Már jó pár hete itt laktunk de még mindig nem volt függöny a konyhában. Mit jó pár hete, ha jól emlékszem valamikor májusban varrtam meg végül is, szóval eltelt majdnem 3 hónap :)
Nem nagy dolog a függönyvarrás, mégis miért írok akkor róla? A megoldása egyéni lett. A tartója bambusz az akasztók pedig sodrott, közepén dróttal megerösített papírzsineg. Az anyag ikeás, pont ennyi volt egy "maradékok" meglepicsomagban. Ehhez hasonló volt a konyhában is a függönyünk a müncheni lakásunkban is, csak azzal a különbséggel, hogy az anyagra én festettem mintát. Megvan az a függöny is, csak ide valahogy úgy érzem hogy nem passzol. Majd keresek róla fotót...3 megjegyzés/ Kommentare :

Brigi hat gesagt…

Nagyon szupi lett! :) Már megint hihetetlenül kreatív vagy. A hét fotóját meg megzabálom. Tündériek! :)

Tündérlátta hat gesagt…

Kíváncsi vagyok erre a papírzsineg megoldásra. Leírás alapján képtelen vagyok bármit elképzelni.

Hena hat gesagt…

Köszi Brigi! A hét fotója nekem is a kedvencem. Újabban így közlekednek, annyira cukik, még az autóban is fogják egymás kezét.

Tündérlátta, az alsó fotón látható a zsineg. Voltaképp olyan mint egy sima spárga, csak könnyebb és hajlítható. Annyi a gond csak vele, hogy függönymosáskor szedhetem le az összeset, de a formáját tartja :) Különbözö színben lehet kapni, anno az Obi kreatívrészén vettem.

Haftungsausschluss

A linkekre mutató oldalak tartalmáért kizárólag az adott oldal tulajdonosa/ szerkesztöje felelös. Ezennel nyomatékosan elkülönülök az ezen a blogon a linkekre mutató oldalak tartalmától valamint az oldalakon található esetleges további linkekre mutató internetoldalak tartalmától is. Továbbiakban szeretném még megjegyezni, hogy az ezen a blogon található szövegek és képek, hacsak masként nincs megjelölve, az én tulajdonomat képezik, ezáltal szerzöi joggal védettek. Ebböl kifolyólag ezeket nem szabad az én nyomatékos belegyezésem nélkül (részlegesen sem) másolni vagy más célokra felhasználni.

Für die Inhalte der verlinkten Seiten sind ausschließlich die jeweiligen Inhaber/Betreiber verantwortlich. Ich distanziere mich hiermit ausdrücklich von den Inhalten sämtlicher in diesem Blog verlinkten Webseiten, sowie den dort zu findenden weiterführenden Links und mache mir die jeweiligen Inhalte nicht zu eigen. Ferner möchte ich anmerken, dass alle Texte und Fotos, sofern nicht anders gekennzeichnet, mein Eigentum sind und somit urheberrechtlich geschützt. Folglich dürfen sie nicht ohne meine ausdrückliche Erlaubnis (auch nicht teilweise) kopiert oder weiter verwendet werden.

About Me

Mein Foto
Hena
NRW, Germany
37 év. Három fiúcska egy lányka és egy férj. Kötötük, varrógép. Fözökanál, könyvek. 37 Jahre, drei Buben und ein Mädel, ein Mann. Stricknadeln, Nähmaschine. Kochlöffel, Bücher.
Mein Profil vollständig anzeigen
A férjem kedvéért németül is.
Meinem Mann zuliebe, auch auf Deutsch.

a hét fotója/ Bild der Woche

a hét fotója/ Bild der Woche

Ezt olvasom épp/ das lese ich

Ezt olvasom épp/ das lese ich

Látogatók/ Besucher

Kötött, horgolt/ Gestrickt, gehäkelt

Summe

Top 10