Tutorial

Tutorial
Pimp your Skirt

Horgolós szótár- rövidítések

Törzsvendégek/ Stammgäste

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.
Montag, August 02, 2010

Kertet kerteltem.../ mein kleiner Garten

A kis kertünk hátsó részén elkerítettünk egy kis területet. Ez a konyhakert :D Van itt szeder, büszke, ribizli, málna. retek, petrezselyem, kapor, oregánó, rozmaring, fokhagyma és vöröshagyma. valamint törpenapraforgó és hajnalka. A háttérben a kerítésre felfutó növény is Hajnalka.
Közelebbröl...
A terasz felöl is elkerítettünk egy kis részt. Ez a paradicsomültetvény :D Na jó, csak 6 tö van, de valami írtó sok paradicsom lett rajtuk. Némelyik növény majdnem olyan magasra nött, mint én vagyok. Paradicsom mellett van még cukkíni, kaliforniapaprika, borsó, eper, vörösáfonya és virágok...


Ez a kertünk a terasz felöl. Nem nagy az tény, ezért nem is akartuk beveteményezni. Kell a hely a gyerköknek tombolni :D Szóval amolyan tankertecske van nekünk. Izgalmas a gyerekkel nézni, hogyan fejlödnek a növények, naponta megszámolni a még zöld paradicsomokat, virágokat, no és persze locsolni!!!

0 megjegyzés/ Kommentare :

Haftungsausschluss

A linkekre mutató oldalak tartalmáért kizárólag az adott oldal tulajdonosa/ szerkesztöje felelös. Ezennel nyomatékosan elkülönülök az ezen a blogon a linkekre mutató oldalak tartalmától valamint az oldalakon található esetleges további linkekre mutató internetoldalak tartalmától is. Továbbiakban szeretném még megjegyezni, hogy az ezen a blogon található szövegek és képek, hacsak masként nincs megjelölve, az én tulajdonomat képezik, ezáltal szerzöi joggal védettek. Ebböl kifolyólag ezeket nem szabad az én nyomatékos belegyezésem nélkül (részlegesen sem) másolni vagy más célokra felhasználni.

Für die Inhalte der verlinkten Seiten sind ausschließlich die jeweiligen Inhaber/Betreiber verantwortlich. Ich distanziere mich hiermit ausdrücklich von den Inhalten sämtlicher in diesem Blog verlinkten Webseiten, sowie den dort zu findenden weiterführenden Links und mache mir die jeweiligen Inhalte nicht zu eigen. Ferner möchte ich anmerken, dass alle Texte und Fotos, sofern nicht anders gekennzeichnet, mein Eigentum sind und somit urheberrechtlich geschützt. Folglich dürfen sie nicht ohne meine ausdrückliche Erlaubnis (auch nicht teilweise) kopiert oder weiter verwendet werden.

About Me

Mein Foto
Hena
NRW, Germany
37 év. Három fiúcska egy lányka és egy férj. Kötötük, varrógép. Fözökanál, könyvek. 37 Jahre, drei Buben und ein Mädel, ein Mann. Stricknadeln, Nähmaschine. Kochlöffel, Bücher.
Mein Profil vollständig anzeigen
A férjem kedvéért németül is.
Meinem Mann zuliebe, auch auf Deutsch.

a hét fotója/ Bild der Woche

a hét fotója/ Bild der Woche

Ezt olvasom épp/ das lese ich

Ezt olvasom épp/ das lese ich

Látogatók/ Besucher

Kötött, horgolt/ Gestrickt, gehäkelt

Summe

Top 10