Tutorial

Tutorial
Pimp your Skirt

Horgolós szótár- rövidítések

Törzsvendégek/ Stammgäste

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.
Sonntag, November 15, 2009

Norvegmintás mellény/ Norwegerpullunder


Még sohasem kötöttem norvégmintát. Valahogy nem akaródzott, meg annyira nem is tetszett. Ez a mellény voltaképpen gyapjúkülsönek indult a kisebbik fiamnak. Aztán gondoltam kipróbálok egy norvégmintát, menet közben kiderült, hogy gyapjúkülsönek túl nagy lesz, így módosítottam és lett belöle mellény. Mérete kb. 80/ 86. A minta körbemegy és zöknikötötüvel kötöttem. Végig izgultam, mert a natur színü fonalból nem volt csak 100 g és féltem, hogy nem lesz elég. Így eléggé kicentiztem, ha kb 3 centivel hosszabra csinálom, akkor jobban nézett volna ki és a nagyobbik fiamra is jó lenne, de ahhoz már egyáltalán nem lett volna elegendö a natur színü fonal. Pár szépséghibája is van a mellénynek, de akkor sem bontom le! :) Majd a következöt kicsit másabbra készítem. (Meg talán egy mellény kötésminta alapján, csak norvégmintával)

Norvégmintás mellény

Anyag: Finkhof-Wolle 100% gyapjú
Minta: mellény: saját, norvégminta könyvböl
Kötötü: 3,5 és 4 zoknikötötü
összesen 138 g

1 megjegyzés/ Kommentare :

Tündérlátta hat gesagt…

Nagyon szép lett!

Haftungsausschluss

A linkekre mutató oldalak tartalmáért kizárólag az adott oldal tulajdonosa/ szerkesztöje felelös. Ezennel nyomatékosan elkülönülök az ezen a blogon a linkekre mutató oldalak tartalmától valamint az oldalakon található esetleges további linkekre mutató internetoldalak tartalmától is. Továbbiakban szeretném még megjegyezni, hogy az ezen a blogon található szövegek és képek, hacsak masként nincs megjelölve, az én tulajdonomat képezik, ezáltal szerzöi joggal védettek. Ebböl kifolyólag ezeket nem szabad az én nyomatékos belegyezésem nélkül (részlegesen sem) másolni vagy más célokra felhasználni.

Für die Inhalte der verlinkten Seiten sind ausschließlich die jeweiligen Inhaber/Betreiber verantwortlich. Ich distanziere mich hiermit ausdrücklich von den Inhalten sämtlicher in diesem Blog verlinkten Webseiten, sowie den dort zu findenden weiterführenden Links und mache mir die jeweiligen Inhalte nicht zu eigen. Ferner möchte ich anmerken, dass alle Texte und Fotos, sofern nicht anders gekennzeichnet, mein Eigentum sind und somit urheberrechtlich geschützt. Folglich dürfen sie nicht ohne meine ausdrückliche Erlaubnis (auch nicht teilweise) kopiert oder weiter verwendet werden.

About Me

Mein Foto
Hena
NRW, Germany
37 év. Három fiúcska egy lányka és egy férj. Kötötük, varrógép. Fözökanál, könyvek. 37 Jahre, drei Buben und ein Mädel, ein Mann. Stricknadeln, Nähmaschine. Kochlöffel, Bücher.
Mein Profil vollständig anzeigen
A férjem kedvéért németül is.
Meinem Mann zuliebe, auch auf Deutsch.

a hét fotója/ Bild der Woche

a hét fotója/ Bild der Woche

Ezt olvasom épp/ das lese ich

Ezt olvasom épp/ das lese ich

Látogatók/ Besucher

Kötött, horgolt/ Gestrickt, gehäkelt

Summe

Top 10