Tutorial

Tutorial
Pimp your Skirt

Horgolós szótár- rövidítések

Törzsvendégek/ Stammgäste

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.
Sonntag, März 27, 2011

Káoszkötösarok/ Khaos-Strickecke

Aktuálisan így néz ki a sarokülö "sarka" :D és ezek azok a kötések, amikbe csak bele-belenyúlok, szörnyü, rá kéne szokni arra, hogy egyszerre csak egy projekt legyen tün, ne ennyi minden... ti hogy csináljátok?

Aktuell so sieht die "Ecke" des Ecksofas aus :) die sind meine Ufo's, ich sollte mich daran gewöhnen, nur ein Projekt auf einmal auf Nadeln zu haben und nicht so viele... wie macht ihr das?


6 megjegyzés/ Kommentare :

honfiviki hat gesagt…

Én úgy csinálom, hogy próbálok nem belekezdeni abba, ami éppen aktuálisan halálos megtetszett :) De átestem a ló túlsó oldalára, mert most már gyakorlatilag semmi sincs kötőtűn!

Nekem tetszik a fotó, a színek, a minták kavalkádja.

nöné hat gesagt…

Egyet kötni rém unalmas, így nálam is sokszor 4-5féle projekt van a tűkön. Mikor mihez van kedvem, csak a sima ellazulóshoz, vagy ha van időm és türelmem, a bonyolultabb mintáshoz. Muszáj, mert olyan nincs, hogy épp nem kötök semmit:o)

Carrie hat gesagt…

Az én kreatív sarkom is így néz ki, csak horgolótűkkel :-DDDD

Tündérlátta hat gesagt…

Hát nekem most csak 2 munka van megkezdve, és gombolyodik egy tekercs fonal.. A kötésem viszont nem tetszik..így folytatni nincs kedvem, de 1 év munkáját visszabontani sincs..

Irenka hat gesagt…

Tetszik ez a "káoszkötés" szó. Én mindig többfélét kötök párhuzamosan, aztán van, ami elkészül, van, ami lebontódik. Ahogy Nöné is írta, egyfélét kötni számomra is unalmas lenne.
Tetszenek a kötött dolgaid, hoztam hát egy jó szót: http://eszterszappan.blogspot.com/2011/03/egy-jo-szo-jatek.html

Hena hat gesagt…

Megnyugodtam lányok, akkor ezek szerint mindenkinek van egy "káoszkötö/horgolósarka" :D Kivéve Vikit :D de csak átmeneti nála is a káoszkötésnélküli állapot, ha jól értettem :)

Huh Kata, egy év munkáját én sem szivesen bontanám vissza...

Irenka köszönöm szépen, de kedves egy játék!

Haftungsausschluss

A linkekre mutató oldalak tartalmáért kizárólag az adott oldal tulajdonosa/ szerkesztöje felelös. Ezennel nyomatékosan elkülönülök az ezen a blogon a linkekre mutató oldalak tartalmától valamint az oldalakon található esetleges további linkekre mutató internetoldalak tartalmától is. Továbbiakban szeretném még megjegyezni, hogy az ezen a blogon található szövegek és képek, hacsak masként nincs megjelölve, az én tulajdonomat képezik, ezáltal szerzöi joggal védettek. Ebböl kifolyólag ezeket nem szabad az én nyomatékos belegyezésem nélkül (részlegesen sem) másolni vagy más célokra felhasználni.

Für die Inhalte der verlinkten Seiten sind ausschließlich die jeweiligen Inhaber/Betreiber verantwortlich. Ich distanziere mich hiermit ausdrücklich von den Inhalten sämtlicher in diesem Blog verlinkten Webseiten, sowie den dort zu findenden weiterführenden Links und mache mir die jeweiligen Inhalte nicht zu eigen. Ferner möchte ich anmerken, dass alle Texte und Fotos, sofern nicht anders gekennzeichnet, mein Eigentum sind und somit urheberrechtlich geschützt. Folglich dürfen sie nicht ohne meine ausdrückliche Erlaubnis (auch nicht teilweise) kopiert oder weiter verwendet werden.

About Me

Mein Foto
Hena
NRW, Germany
37 év. Három fiúcska egy lányka és egy férj. Kötötük, varrógép. Fözökanál, könyvek. 37 Jahre, drei Buben und ein Mädel, ein Mann. Stricknadeln, Nähmaschine. Kochlöffel, Bücher.
Mein Profil vollständig anzeigen
A férjem kedvéért németül is.
Meinem Mann zuliebe, auch auf Deutsch.

a hét fotója/ Bild der Woche

a hét fotója/ Bild der Woche

Ezt olvasom épp/ das lese ich

Ezt olvasom épp/ das lese ich

Látogatók/ Besucher

Kötött, horgolt/ Gestrickt, gehäkelt

Summe

Top 10