Tutorial

Tutorial
Pimp your Skirt

Horgolós szótár- rövidítések

Törzsvendégek/ Stammgäste

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.
Dienstag, Oktober 25, 2011

Horgolt csipkeszegély RAJZ/ Gehäkelte Spitzenborte ZEICHNUNG

Megrajzoltam a rózsaszín "rohongálós" sál horgolt szegélyét, remélem érthetö így is, leírás nélkül, ha nem, szívesen segítek! Inspirációt az Elise Shawl szegélyénél meghorgolt orosz mintagyüjteményböl merítettem, annyira gyönyörüek azok a minták, és nagyon izgalmas a saját tervezés, ötletelés...

Ich habe die Häkelschrift bzw. das Bild der Spitzenborte des rosafarbenen Schals gezeichnet. Ich hoffe, es ist  ohne schriftlichen Anleitung auch verständlich, falls doch nicht, schreibe mir, ich helfe gern weiter! Inspiration habe ich mir von russischen Mustern geholt, die ich im Elise Shawl-Post verlinkt habe. Diese Muster sind wahnsinnig schön und die Entwicklung der eigenen Muster macht riesig Spaß...
4 megjegyzés/ Kommentare :

aarkus hat gesagt…

Köszönöm szépen a leírást, már eddig is nagyon tetszett a sál és a szegély, így biztosan kipróbálom! Hol találtál ilyen szuper mintarajzoló programot?

MrsYarnart hat gesagt…

ez nagyon jó! engem is érdekel, hogy lehet ilyesmit rajzolni! köszönöm a mintát is :) már el is mentettem, ha nem bánod.

Hena hat gesagt…

Örülök ha tetszik és föleg, ha érthetö is :D Nem spéci program, sima grafikprogival pepecseltem csak, bizti lehet ezt profin is csinálni, bevallom nem néztem utána.

Carrie hat gesagt…

Áááá, még mindig nem tudok rajzot olvasni... :(

Haftungsausschluss

A linkekre mutató oldalak tartalmáért kizárólag az adott oldal tulajdonosa/ szerkesztöje felelös. Ezennel nyomatékosan elkülönülök az ezen a blogon a linkekre mutató oldalak tartalmától valamint az oldalakon található esetleges további linkekre mutató internetoldalak tartalmától is. Továbbiakban szeretném még megjegyezni, hogy az ezen a blogon található szövegek és képek, hacsak masként nincs megjelölve, az én tulajdonomat képezik, ezáltal szerzöi joggal védettek. Ebböl kifolyólag ezeket nem szabad az én nyomatékos belegyezésem nélkül (részlegesen sem) másolni vagy más célokra felhasználni.

Für die Inhalte der verlinkten Seiten sind ausschließlich die jeweiligen Inhaber/Betreiber verantwortlich. Ich distanziere mich hiermit ausdrücklich von den Inhalten sämtlicher in diesem Blog verlinkten Webseiten, sowie den dort zu findenden weiterführenden Links und mache mir die jeweiligen Inhalte nicht zu eigen. Ferner möchte ich anmerken, dass alle Texte und Fotos, sofern nicht anders gekennzeichnet, mein Eigentum sind und somit urheberrechtlich geschützt. Folglich dürfen sie nicht ohne meine ausdrückliche Erlaubnis (auch nicht teilweise) kopiert oder weiter verwendet werden.

About Me

Mein Foto
Hena
NRW, Germany
37 év. Három fiúcska egy lányka és egy férj. Kötötük, varrógép. Fözökanál, könyvek. 37 Jahre, drei Buben und ein Mädel, ein Mann. Stricknadeln, Nähmaschine. Kochlöffel, Bücher.
Mein Profil vollständig anzeigen
A férjem kedvéért németül is.
Meinem Mann zuliebe, auch auf Deutsch.

a hét fotója/ Bild der Woche

a hét fotója/ Bild der Woche

Ezt olvasom épp/ das lese ich

Ezt olvasom épp/ das lese ich

Látogatók/ Besucher

Kötött, horgolt/ Gestrickt, gehäkelt

Summe

Top 10