Tutorial

Tutorial
Pimp your Skirt

Horgolós szótár- rövidítések

Törzsvendégek/ Stammgäste

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.
Mittwoch, Februar 20, 2013

330...

... szem van jelenleg a 3-as tükön, hogy is mondjam csak: lesz ez még több is :D azt persze nem kell körbeírnom, hogy mennyire lassan haladok... úgy látszik ez is egy éves projekt lesz, mint a takaróm (amihez hiánycikk pillanatnyilag az egyik szín...).

... Maschen habe ich derzeit auf  Nadel Nr. 3. Wie soll ich es sagen, es wird noch sicherlch mehr :D Das muss ich nicht wirklich erwähnen, dass ich wahnsinnig langsam voran komme... ich denke, es wird auch ein Jahresprojekt, genauso wie meine Decke (übrigens, dazu ist eine Farbe zur Zeit nicht lieferbar...).

 Messze még  a vége...

Das Ende ist noch weit weit weg...


3 megjegyzés/ Kommentare :

Tündérlátta hat gesagt…

Nagyon klassz színek!!

Irenka hat gesagt…

Ilyen csodás színeket élvezet kötni. Az is lehet, hogy gyorsabban kész lesz, mint hinnéd. :)

Hena hat gesagt…

A színek becsapósak. Míg nem fotóztam le a fehér próbababán, meg voltam gyözödve, hogy nagyon melléfogtam a színekkel. Nekem nagyon komornak, sötétnek tünt az összehatás. Majdnem le is bontottam :D

Tegnap vagyis az éjjel közel 4 órát kötöttem és az eredmény 6 sor lett, hetek kérdése és elértem a raglán szélességet :D Onnan biztos, hogy haladósabb lesz :D

Haftungsausschluss

A linkekre mutató oldalak tartalmáért kizárólag az adott oldal tulajdonosa/ szerkesztöje felelös. Ezennel nyomatékosan elkülönülök az ezen a blogon a linkekre mutató oldalak tartalmától valamint az oldalakon található esetleges további linkekre mutató internetoldalak tartalmától is. Továbbiakban szeretném még megjegyezni, hogy az ezen a blogon található szövegek és képek, hacsak masként nincs megjelölve, az én tulajdonomat képezik, ezáltal szerzöi joggal védettek. Ebböl kifolyólag ezeket nem szabad az én nyomatékos belegyezésem nélkül (részlegesen sem) másolni vagy más célokra felhasználni.

Für die Inhalte der verlinkten Seiten sind ausschließlich die jeweiligen Inhaber/Betreiber verantwortlich. Ich distanziere mich hiermit ausdrücklich von den Inhalten sämtlicher in diesem Blog verlinkten Webseiten, sowie den dort zu findenden weiterführenden Links und mache mir die jeweiligen Inhalte nicht zu eigen. Ferner möchte ich anmerken, dass alle Texte und Fotos, sofern nicht anders gekennzeichnet, mein Eigentum sind und somit urheberrechtlich geschützt. Folglich dürfen sie nicht ohne meine ausdrückliche Erlaubnis (auch nicht teilweise) kopiert oder weiter verwendet werden.

About Me

Mein Foto
Hena
NRW, Germany
37 év. Három fiúcska egy lányka és egy férj. Kötötük, varrógép. Fözökanál, könyvek. 37 Jahre, drei Buben und ein Mädel, ein Mann. Stricknadeln, Nähmaschine. Kochlöffel, Bücher.
Mein Profil vollständig anzeigen
A férjem kedvéért németül is.
Meinem Mann zuliebe, auch auf Deutsch.

a hét fotója/ Bild der Woche

a hét fotója/ Bild der Woche

Ezt olvasom épp/ das lese ich

Ezt olvasom épp/ das lese ich

Látogatók/ Besucher

Kötött, horgolt/ Gestrickt, gehäkelt

Summe

Top 10